22. tammikuuta

sunnuntain meni jo

Tänään sitten myytiin se Carina.Oli nopee kauppa. Nyt on taas hakusessa joku bilika.muttei nettiautossa oo olluna mitään "sopivaa".Ei päästy autoja shoppaamaan...Päätinpä sitten et rahaa on johonkin saatava uppomaan ja lährettiin Kuljun Kartanoon.No lähinnä siks et siellä on hyvä valikoima työvaatteita ja Mika tarttee sellasia.Ei oo enää  roska-ajon aikasia haalareita selasessa kunnossa ,et viittii pitää.Eikä siellä maksanu kuin 19.95 kokohaalari,mikä on kaikkein paras tuossa autokorjailussa.ostikin samantein kaks.  Löysinhän määkin sieltä ostettavaa.Sakulle talvitakki ja   Susanna sai hienot kengät.Ostin Äitillekin kengät,kun halvalla sai...Ei mut 4,90!!! (onpas hehkutusta kun saa rahaa tuhlkattua???) Ei taaskaan tarttunuitelle mitään,tosin en jaksanu kattellakaan,kun kantelin Anniinaa.Ei likka meinannu jaksaa shoppailla.(on Mika tainnu kouluttaa tyttöä väärään suuntaanRolling Eyes )En viittiny antaa likkaa Mikalle,kun se aina kauppaan mennessä nappaa joko keltasen pörssin tai veteraani auto pörssin,niinkuin nyt,ja lukee sitä ihan tohkeissaan.Mäkin kuulen aina mitä hienoo olis nyt jossain ym.                                                      Kävin taas imettämässäkin sovituskopissa.Kyllä yks myyjätäti katto vähän ihmeissään,muttei sanonu mitään.En tiä mitä olisin sanonu jos ois tullu joku ikävänpuoleinen kommentti.Yleensä mulla   on aina sana valmiina,mut nyt jonkun aikaa ollu vähän hakusessa...Lie mistä johtuu???

Remppaa jatkettiin eilen tytsyjen huoneeseen.Sieltä lähti puolipaneelit pois!Nyt on polttopuuta taas.Tota on niin hyvä sytyttää kun melkeen stendarista roihahtaa.(sitä miettiikiin kuinka helposti tää talo syttyis tuleen,kun on niin kuivaa puuta...oikee ajatus pelottaa.)Muutaman kipsilevyn Mika sinne jo sai laitettua.Ja kauheen sotkun.Homma jäi vähän kesken kun lähettiin shoppailee,mutta jatkuu sitten ens viikonloppuna,toivon niin! ---Kaikkee voi tapahtua ennen sitä....

Anniina on nukkunu tänään "pelottavan" paljon...Taas.mut kait neiti meinaa ,että nyt kasvaa!Toivottavasti,sillä mua huolettaa hiukan se sen vähäinen painon nousu,viime neuvolaan mennessä.100 g /vko Kun tosiaan kattelin toisten lasten neuvolakorteista,et ne on nostanu painoa vko:a kohden enempi.Tosin olleet osittain tuttelilla kaikki...Mut Anskulla on syntymäpaino ollu suurin. Mut näin kahen kk:den iässä se painaa muita vähemmän. Murhetta kerrakseen...Mietinkin jos kävis neuvolassa ja punnais.Tai sit kaupan hedelmävaakassa ;)

Kirpparilla olis kiva pyörähtää,mut sellasessa mis tavara ja hinta olis kohallaan.Niin monesti oon haukkunu näitä Forssan kirppareita ja niiden myyjiä,kun eivät tajuu,ettei voi pyytää -tyyliin-paskasista kalsareista sitä mitä ovat ostaessaan ite maksanu,taikka enemmän!!! Käy välistä nyppii moinen. Yhen tapauksen on pakkko kertoa; Reima Tutan toppahanskat: kämmenestä rikki toinen ja toinen peukalosta purtu rikki hinta: 8!!!! Ja toi on ihan tosi. Siis niin uskomatonta tavaraa   välillä siellä et ei uskois.No,niinhän sitä sanotaan,ettei se oo tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa...Juu,en kehtais ees myyntiin laittaa.   Kuitenkin,tarttee varmaan mennä pyörähtää ,on siellä välistä ihan ok kamaakin.Mutta pääs taas vähän tuohtumaan mieli,tuossa jatellessa...

Mä videokuvasin meitin Anskua yks päivä kännyllä.Se jutteli niin ihanasti ,välillä meinas suuttua.Näytin tuon pätkän äitilleni ja hyvä ettei Rokki-mummo kyyneleitä pyyhkiny ,kun sitä katto.Se on kyl tosi sulonen.Jahka tuo mun rakas pikkuveli sais sen duunattua mun koneelle niin laitanpa tännekkin. Pääsette silmäkulmia pyyhkimäänRaining Hearts  Sydämmistä tuli mieleen et pian on taas ystävänpäiväkin...Kortteja tuolla kirpparilla myydään edullisesti,niin tarttee ne ystävänpäiväkortit käydä sieltä hakee.

Katottiin tänään se Matti-elokuva.Ja voisin sanoa et oli aika surkee.Ihan vedetään 6-0 Nykästä. Sääliks käy.

Mutta nyt moro taas seuraavaan kertaan.

17. tammikuuta

Tekstiä tännekkin....Kopioitu www.suurperhe..vuodatus.net

Moikka

Oli eilen juu sen sortin alavireinen päivä ,ettei olis ajatukset toiminu,jotta olis jotain osannu tänne kirjottaa,meni ilt atelkkaa tuijottaessa.On se sellanen hetki et siin tavallansa saa nollattua ajatukset. Tai,olla ajttelematta turhia.

Olin eilen siellä jälkitarkastuksessa ja oli mukava lääkäri.Oikee vitsiniekka. Oli sama ukko sillon alkuraskaudessa ,kun kävin lekurilla. Se ei alkanu mussuttaa mitään jääneistä raskauskiloista...No, ei niitä jääny ku 2 kg.Mut mullahan sitä on jo alunperin ihan yli omien tarpeiden...Sano vaan et kandee koittaa kattoo nyt imetysajan et mitä suuhun laittaa.Koska imetys kuluttaa paljon kaloreita,niin siinä vois palaa ylimmäärästäkin. Kyllähän mä katon mitä suuhuni laitan ;) eiku tosissani oon yrittäny jättää kahvee pullat ja muut ylimmääräset mussutukset pois.

Laitoin Anniinan ulos nukkuu,en juuri ookkaaqn nukuttanu ulkona.Ekan tunnin aikana sai olla aika ´monta kertaa heijaamassa vaunua jotta nukahti uudestaan.Sit nukku n. reilun tunnin älähtämättä. Vähä aika sit heräs ja kannoin meitin sänkyyn ja nukahti sinne uudestaan! TArttee näitä päiväunia alkaa rytmittää jospa siinä tuo ilta/yöunet alkas kanssa saamaan saman kaavan. No,ei se vielkäää oo paha se et nukahtaa liki 00.00. Mut tosiaan tätä omaa iakaa kaipaan hiukan.Ei se oo sama jos likka ähisee iskän sylissä,mulla tulee vähän huono omatunto,kun mä notkun koneella ja toinene "joutuu" viihdyttää tyttöä...Vaikkakaan ei ole syytä.

Tänään meinasin olla koko päivän kotosaala,sanoin Mikallekin eilen,etten lähe mihkään.Totesin siinä samalla,et äiti kuitenkin soittaa huomenna ja pyytää kahville tai jotain...No niinhän tuo soittikin! Pitäs sen kuulemma päästä kauppaan ostaa alusvaatteita.Joten lupasin sitten mennä.Meinaan mennä ilman yhtäkään lasta! Omaa aikaa...

Olin kyl eilenkin Ilman Anniinaa liikenteessä.Vein Johannan judotunnille ja kävin ite sil välil Cittarissa.(kuin mul aina tulee mieleen Cittarista ,se kun lapsivedet meni siellä sillon 8.11.06? ) Enpä paljon mitään löytäny,mut sain rahaa kuitenkin menee ;).Ostin keittiöön beigen värisen maton,sopii ihan kivasti.Sitten Seppälästä löysin itelle paidan.Se on aika harvinaista.Ei maksanu kuin 17.95. Ei ollu alessa.Mut on nyt sellanen malli mitä minä voin pitää,ei tuu päälle kuin makkarankuori.Ja tää "makkara" kun on aikasta kumpurainen,ei sovi. Sitten ostin Tonille nimppari lahjaks 2 Aku Ankan taskaria,kun se kerää niitä.Siinähän tärkeimmät.Tuli sitä maitoa ostettua ja kaljaa....Eilen piti mennä saunaan,mut tuli PAKO niin ei keretty lämmittää...Niin tartti ostaa pari saunakaljaa.Tänään olis tarkotus läämmittää sauna,kun ei tuu mitään "pakko seurata"-sarjaa.

Noniin likka tais herätä ,,meen avaamaan baarin!

Moikka seuraavaan kertaan!

Tulinkin vielä käväsee.

Neiti nukkui sitten 3 tunnin päiväunet!!!! Huomenna tarttee tass kokeilla samaa juttua ja laitta vaunuihin ulos/ulkoeteiseen ,jos sataa ja tuulee, niinkuin lupas säätiedotuksessa.Toi meijän ulkoeteinen on vähän niinkuin tuulensuoja.Ei siitä pakkanen pois pysy.

Saunaaankin pääsin.Aloin lämmittää sitä ennen neljää.Ja hyvin lämpeskin.Lapsien piti mennä ensin seittemän aikaan,mutta kun mä olin äitiä kuskaamassa,eihän Mika ollu muistanu niitä laittaa sinne! Toisin sanoen saunaa lämmitettiin tänään neljä tuntia...Me mentiin ysin jlk.Johanna jäi Anniinan kanssa.Hyvät oli löylyt!

Nyt taidan mennä tuonne Huuto.net -sivuille.innostuin sieltä nuita lasten kledjuja kattelee.Mitään en oo vielä ostanu,mutta pariin kohteeseen tehny tarjouksen.Omiakin muksujen vaatteita vois koittaa kauppaa sitä kautta.Ei tartte raahaa kirpparille!

Ny öitä!

P.S Kopioitu www.suurperhe.vuodatus.net

8. tammikuuta

Uus Blogi osoite...

 Moikka
 
Taidan siirtyä pitämään blogia toiseen osoiteeseen:
 
 
Johtuen ihan siitä että tää space on niin pirun hidas aukeamaan,ainakin mulla.
Ja se on raivostuttavaa !!!!
Käyn kyllä täällä jotain skrivailemassa, mutta lähinnä olen tuolla vuodatus.netissä. (...Jos jotakuta kiinnostaa...)
 
 
 

Meillä eilen juhlittiin ristiäisiä. Pikkuneiti kastettiin Anniina Katariinaksi. Oli neiti untenmailla melkeen koko toimituksen ajan.Sen hetken oli hereillä kun pappi "kastoi". Eikä neiti edes älähtäny, joten taisi nimi kelvata!

Isännälle tuossa aamusella Anniinaa kutsuin Anskuks, ei oikein tykänny hyvää.En tiä mikäs siinä, mun mielestä oikein näppärä lyhennys.

Onhan Susanna -Suski ja Johanna-Johku nii miten ei vääntyis Anniina-Ansku ?Eiköhän toi Ansku ole kuitenkin semmonen "helppo" ,että luulen lastenkin siskoa kutsuvan jossain vaiheessa Anskuksi.

Koulu se alko taas aamulla,parin viikon huilin jlk. Meikämamma vaan ei millään olis jaksanu nousta,enkä kyllä noussukaan.Mikahan se nuo lapset laitto kouluun menemään tai vei,kun ite lähti samalla pajalle.(Mikalla on autokorjaamo) Me noustiin Anniinan kanssa melkein heti ,kun oven kiinni laittovat.Tuolla pienimmällä onkin joku yö ollu sellanen rytmi,että yöunille vasta yhen jlk.Mutta eilen illalla nukaht jo kasin aikaan.Tissillä sain pidettyä unessa koko yön.(Aina kun vähänkin raotti silmään äiti tuputtamassa tissiä suuhun,ettei vaan herätä keskellä yötä seurustelemaan...)Sen takia olinkin kait väsyny aamulla,kun "vahtasin" ettei Anniina herää yöllä.

Eilisiä juhlan jälkiä tarttis alkaa raivaamaan.Astianpesukoentta saa muutaman kerran tänää pyöräyttää jotta saa kaikki kupit ja lautaset ym. muut astiat pestyä.Mutten viitti mennä keittiöön kolaamaan,kun on neidin nukkumahuone siin vieressä ja nukahti jo aamupäiväunille,enkä just nyt taho että herää,muuten en voi olla netissä....Just.Pyykinpesukonetta oon jo kolmatta koneellista pesemässä.Lapset kun eilen aamulla siivos huoneitaan tuli aimo kasa likapyykkiä koppaan.Joten eipä tältä mutsilta hommat lopu.Muuten on ihan kiva,kun ristiäisiä varten tuli siivottua paremmin,kuin jouluks niin nyt ei ole kauhee siivo ,imurointi ja lattian pyyhintä riittää.

Anniina on aivan ihana kun koittaa kovasti jo keskustella.Ääni vaan aina välillä jää johonkin.Ja se hampaaton hymy! Ei juuri itkeskele.Jos tissin suuhun saaminen kestää liian kauan,alahuuli tulee esiin ja meinaa itku alkaa.Sylissä tarttis kanniskella koko ajan.Jotenkin se ei tällä hetkellä haittaa ollenkaan,kyllä mä kannan ja pidän sylissä.Kerkeehän nuita kotihommia tehä toistekin...Ja meillä on näitä sylejä kyllä jotka mielellään kantelee.Vielä kun jaksaa.

Nyt kuuluu sen sorttista älämölöä,että taitaa neiti olla hereillä.Seuraavaan kertaan sitten;Moro! 

y1puuIL6g2XDzXQ6ikeE49PYRFWlfw1qP7lLuYLy