21. syyskuuta

Flunssa-aalto

 Moro
 
Se iski sitten meille semmonen flunssa.
Eka tietty oli lapsilla ja nyt mulla. Aivan kauhee räkäolo ja kurkku kipee,korvia kutiaa ja yöt on yhtä tuskaa kun yskittää.
Ihmeellinen olotila siinä mielessä ,että pelottaa tuolle syntymättömälle tapahtuvan jotain,kun ite on kipee...Kun ei edellisistä muista miten turvassa vaaveli kölliikään tuolla kohdussa.
Hassua vielä,kun olin tiistaina päättäny että teen oikeen urakka siivouksen,niin eiköhän aamulla ollu niin surkee olo, että siivoomatta on vieläkin...
Ja ei tuota Mikaa viitti patistaa töihin ,kun joutuu jo kuskaa lapset harrastuksiin iltasin.Eilen olivat taas Saku ja Johanna judossa,Toni alotti lauantaisin karaten ja susanna käy baletissa torstaisin ja sitten on vielä tuo Sakun futis joka pitää Mikaakin kiinni valmentajan roolissa,sunnuntaisin ja keskiviikkoisin.On se kiva ettei mee ihan oleiluks meitin elämä...smile_wink.gif
 
Viikonloppuna olis tarkotus lähtee Stadiin,taas vaihteeks pitkästä aikaa.Voipi olla että mennään Huhmariin iltaa istumaan,tosin ne ei tiedä vielä että kentiäs oltais tulossa.Tarttis kait Kirsille ilmottaa,josko ovat ees kotosalla.
 
Mulla alkaakin virallisesti äitiysloma maanantaina.Sitten tarvii varmaankin ottaa ja pestä kaikki vauvan vaatteet.Tuntuu vaan jotenkin kaukaselta ajatukselta vielä.Johan ne kaapissa kerkee pölyttymään...JA sitten pesen niitä juuri ennen sovittua leikkauspäivää.Todennäköisesti niin saataa käydäkin.Kertakaikkiaan ei jaksais tehä mitään.Odottelen kovasti sitä loppuraskauden touhuamisvaihetta.Mutta ei semmonen oo vaivannu mua muistaakseni edellisissäkään raskauksissa...aina on väsy voittanu.
Ja niin nytkin,lähen nukkumaan,kun lapset on koulussa.Jospa tää lunssakin helpottas ja jaksais vähän paremmin loppuillan.
Se on moro.smile_regular.gif
 
13. syyskuuta

Paljon on tapahtunu

MOI
 
MEILLÄ ONKIN SITTEN VIIME KUULUMIEN JÄLKEEN TAPAHTUNU PALJON. NO PALJON JA PALJON,MUT MUN MIELESTÄ .
MIKA EI OLEKAAN ENÄÄ STADISSA TÖISSÄ VAAN AVAS OMAN KORJAAMON URJALAAN.KORJAILEE SIELLÄ NYT AUTOJA 9-17.NIIKUSTA SELLANEN NORMAALI TYÖVUORO.ON AIKA OUTOO.MUTTA EIKÖHÄN OLOTILA KOHTA NORMALISOIDU.EIKÄ SE ENÄÄ TUNNU NIIN OUDOLTA.
TOSIN TUO RAHANTULO ON NYT KIINNI SITTEN MIKAN TEKEMISISTÄ JA ASIAKKAISTA.ON NIITÄ ASIAKKAITA OLLUKIN YLLÄTTÄVÄN PALJON.AATELLEN ETTÄ ALOTTI VASTA VIIKKO SITTEN .PÄIVÄÄ KOHTI N.3. EI SIINÄ VIELÄ HYVILLÄ TUNTIPALKOILLE PÄÄSE,MUTTA...OOTELLAAN.
 
VAAVELIN ODOTUSKIN ON MENNY IHAN OK. ELLEI NYT OTA HUOMIOON MUN SELKÄONGELMIA.EI KAUAA TARTTE EES SEISOSKELLA ,KUN OTTAA SELKÄÄ.
KÄYTIIN SAKUN FUTISTURNAUKSESSA ALASTAROLLA JA SIELLÄ SAIN ISTUA.MUTTA SILTI OLI SELKÄ KIPEE.SE PENKKI OLIKIN SEMMONEN "ORREN" TAPANEN,ETTEI MITÄÄN NOJAA.
POJILLA MENI SIELLÄ HIENOSTI.VOITTI 3 PELIÄ NELJÄSTÄ.JA KUN AATTELEE ETTÄ KOKO KAUTENA OVAT VOITTANU KAIT YHEN OTTELUN.OLI POIKIEN KANNALTA KIVA ETTÄ TULI VOITTOJA.SAIVAT MITALITKIN.JA HUNAJAA.OLI JOKU PAIKALLINEN HUNAJAFIRMA SPONSOROIMASSA SITÄ TURNAUSTA.
 
ALETTIIN SITTEN REMPPAAMAAN MEIDÄN HUONETTA.SIELLÄ KUN VETÄÄ IHAN KAUHEESTI,TALVISIN VARSINKIN JOKA SEINÄN,IKKUNAN JA LATTIAN KOLOSTA.OTETTIIN PANEELIT POIS JA TIIVISTELLA KAIKKI RAKOSET KUNNOLLA JA
 OLIS TARKOTUS LAITTAA SITÄ LÄMPÖERISTETTYÄ LEVYÄ PÄÄLLE.
 
EI TARTTIS VAUVAA PUKEA MONEEN KERROKSEEN NUKKUMAAN MENNESSÄ.JOS SATTUU TULEE KYLMÄ JA TUULINEN TALVI.
 
MULLA ON IHAN MAHOTTOMAN TYLSÄÄ.AAMUSIN EI MITÄÄN TEKEMISTÄ.SEN TAKIA OONKI OTTANU IHAN LEVON KANNALTA...NUKKUNU YLEENSÄ PARI TUNTIA KUN LAPSET ON KOULUSSA.EI TARTTE SITTEN NUKKUU PÄIKKÄREITÄ :)
PAITSI ETTÄ TÄNÄÄ OLIS VÄHÄN HOMMAA.PITÄS NIISTÄ PANEELEISTA REPIÄ NAULAT POIS JA KATTOO EHJÄT SIVUUN,JOS VOIS UUSIOKÄYTTÄÄ VINTILLE.LOPUILLA TUPA LÄMPENEE TALVELLA....
 
TÄNÄÄ MEIDÄN JOHANNA MENEE KATTOMAAN JUDONÄYTÖSTÄ,JOS VAIKKA INNOSTUS SELLASESTA.JA ALKAIS ITE HARRASTAA..
 
JUP.SIINÄHÄN TAAS TURINAA.EHKÄ PALAILEN HUOMENNA ASIAAN.
SE ON MORO!