25. heinäkuuta

Taas joutaa hetken kirjottaa

Moi
 
Meillä oli eilen Sakulla kotipeli jalkkiksessa.Piti hoitaa sinne kioski ja myytävät.Tuli seistyä muutama tunti ja selkä on nyt ihan rikki.
Pojat pelas ihan hyvin ,vaikka turpiintuli aika isollakin maalierolla.Mutta hyvin nuo naperot pelas,verrattuna siihen miten isoja vastustajat oli.(mitä lie syöttävä niissä vieras-kaupungeissa lapsilleen ,kun oli niin isoja...)
 
Edessä on pari erikoista päivää,kun Saku ja Johanna menee mummolle ja Toni on serkkunsa luona,ollaan Sausannan kanssa ihan kahestaan.Voi olla vähän outoa.Suskin kanssa täytyy touhuta aika lailla..Eipä haittaa.
Olenhan nyt sairaslomalla ton selän takia.ollu jo muutaman viikon.Ei kestä seisomista ollenkaan.Ja nukkuminnen yölläkin on yhtä asennon ettimistä...
 
Nyt tarttee lähtee viemää lapsia mummolaan..
Oikein kivaa kesän jatkoa kaikille.
T:maarit
 
 
19. heinäkuuta

****

Heipähei
 
Pitkästä aikaa.Ei mulla kiire ole ollu,muuten vaan ei ole jaksanut tarinoida mitään ja eipä juuri koneellakaan ole tullu käytyä,kuin sähköpostia lukemassa.
 
Kävin tänään neuvolassa ja masuasukki oli kovin liikkuvainen,taas...
Ei meinannu likka saada pulssia laskettua,tai ei saanutkaan kun koko aika oli menossa.mitäs kävi painelee massua,kait siitä hermostuu niinkin pikkunen.
Kaikki oli siis hyvin.
 
Rupee olee raskasta tää osa-aikayksinhuoltajan elämä.
tuntuu ettei lapset välillä muuta tee kun kinaa keskenään.JA kenellepä muulle sitten tulis kantelemaan kun mulle...Enkähaluis koko ajan olla sanomassa että ei saa tai lopettakaa ym.
Sanoinkin Mikalle että alkais soittelee enempi kotiin,lapsille,jotta nekin sitten soittais vaikka sille ja kantelis mitä kukakin taas tekee.
 
 Kylhän Mika soittelee,mutta yleensä iltasin toivottaen hyvää yötä ja sellasta.
On kait sillä kiirekin duunissa,ettei sieltä niin vaa soitella koko ajan.
 
Olipas taas kiva purkaa "ahtautumia" päästä!
tekis kauheesti mieli tehä kaikkea remonttia,mutta yksin se ei tunnu viisaalta alottaa.Tyttöjen huoneen lattia pitäs tsekata ennen talvea,kun se pirun kylmä ja vetonen.Sama meijän huoneesta puupaneelit pois ja levyä ja tapettia päälle.Olen saanu tarpeekseni kaikesta puusta.Tänne muuttaessamme täällä oli puolipaneelit joka huoneessa ja osa huoneista oli täysin puupaneelissa...YÄK!Mitta tuli täyteen ekan vuoden jälkeen.Pikkuhiljaa ollaa "hävitetty" sitä pois,mutta on sitä vielä...Ihan liikaa.
 
Nyt lähren ruuanlaittoon se moro!
8. heinäkuuta

MOI

Heinäkuu
 
Ollaankin jo näin pitkällä että kohta ne koulutkin alkaa...
 
Meillä on vietetty Susannan 6-vuotis synttäreitä ja Mikan 35-synttäreitä.Tänään tulee jotain porukkaa saunomaan Mikan kanssa.Kiva olla täällä ja kattoo äijien örmellysksiä..ja vielä selvinpäin.
 
Kävin masuasukin kanssa rakenneultrassa ja kaikki vaikuttas olevan ok!
Hieno homma! Totesi kätilö että on erittäin vilkas sikiö...niinpä jos meinaa sisaruksiinsa tulee,niin pakkokin "jo" olla.
Kauheesti teki mieli kysyä tulokkaan sukupuolta,mutta kun Mika oli mukana ja asiasta oltiin sovittu ettei kysytä,niin pakko oli jättää väliin...Olis vähäsen voinu ennakoida tulevaa,vaikka en ihan varmasti luottais siihen.
 
Mutta nyt painun tekee kakkua ,jos joku kaljapulloltaan kerkeis vaikka kahvitella...
Moikka seuraavaan kertaan
T:maarit