29. maaliskuuta

Ja lunta tulee

OMITUINEN KEVÄT!
LUNTA SATAA. OLI AAMULLA SATANU JA SATAA TAAS.
 
EI AUTTANU TAUSTAN VAIHTOKAAN TUOMAAN AURINKOA ESILLE. TUNTUU ETTÄ TÄÄ KYLÄ ON SELLANEN MIHKÄ KAIKKI OUDOT SÄÄILMIÖT AINA ISKEE.
HUVIKSENI KÄVIN KATTELEMASSA MILLASTA SÄÄTÄ TURKISSA ON...KYLLÄ SINNE JO MENIS.
 
MEILLÄ ON KIRPPARIPÖYTÄ FORSSASSA JA TÄNÄÄN VEIN SINNE LISÄÄ TAVARAA.OLI JO 125 EUROA TULLU.POSSUUN TAI OIKEESTAAN HIPPOON LAITOIN JEMEKSEEN,VÄHÄN NIIKU MATKAKASSAA. SAKUKIN INNOSTUI LAITTAMAAN OMIA TAVAROITAAN MYYNTIIN ETTÄ SAIS PALJON RAHAA MUKAAN. IHAN HYVÄ IDEA. HUONE TYHJENEE JA POIKA SAA OMAA RAHAA.
SE ON HYVÄ TAPA SAADA NURKAT TYHJIKS JA KAAPIT SIIVOTTUA KUN VIE KIRPPARILLE KAMAT. JA KUN ON SELLANEN PÖYTÄ MITÄ SAA VIIKKOKAUPALLA PITÄÄ (TOSIN MAKSAA 20 EUROA/VKO) NIIN  EI TARVI RAHTAA TAKAS KOTIIN. MULLA ON TAPANA LAITTAA SELLASET HINNAT ETTÄ SE TAVARA EI JÄÄ PÖYTÄÄN. USEIN OIKEEN NAURATTAA KUN IHMISET PYYTÄÄ  IHAN NAURETTAVIA SUMMIA JOSTAKIN. MUISTAN AIKOINANI KIERRELLESSÄNI YHTÄ KIRPPARIA NÄHNEENI JONKUN MYYVÄN  LASTEN TOPPARUKKASIA JA PYYSI NIISTÄ 8 EUROA!!! NE OLI KULUNU PUHKI JO SAUMOISTA  NIIN ETTÄ KANGAS OLI VAALEETA,SITTEN NIISSÄ OLI TOISESSA PEUKALOSSA REIKÄ! MUTTA PLUSSAA HINTAA KAIT TEKI SE ETTÄ NE OLI RUKAN HANSKAT.
AIVAN IHMEELLISIÄ IHMISET KUVITTELEE. EUROT ON KOROTTANU KIRPPARIENKIN HINTAA.
EI SAA "VANHALLA MARKALLA" MITÄÄN ENÄÄ,KAIKKI MAKSAA JÄRJESTÄÄN EURON. KUKIN TYYLILLÄÄN.EIHÄN SE OLE TYHMÄ JOKA PYYTÄÄ PALJON,VAAN SE JOKA MAKSAA.
EIKS JE???
 
TAIDAN LÄHTEE NUKKUU. SE ON MO!
 
"JOS TÄNÄÄN KAIKKI EI MENE HYVIN,VOI HUOMENNA OLLA PAREMPI PÄIVÄ"

Piristystä päivään

sun.gifNyt tartti vaihtaa tuo taustakuva! sun.gifOli niin synkkäsmile_teeth.gif.
Eihän se kevät tuu jollei ole piristävämpää taustaa.rainbow.gifsun.gif
Ja päivä meni taas niin hurahtaen etten mitään kerenny tekeen.En kyllä yrittänykkään.Muutaman koneellisen pyykkiä pesin ja lapsukaisille ja rakkaalle ruokaa laitoin,muuten olen lepuuttanut.Autoin Susannaa askartelee pääsiäistaulun pahvista.smile_teeth.gif
Katoin jopa elokuvan!Keskellä päivää...Canal+film2 tuli joku komedia,mitä erehdyin tuijottaa.Ja kun nämä kaksi keskimmäistä saapu koulusta,alko nekin sitä kattomaan.
Siinä oli kohtaus jossa isä tyrkytti pojalleen kortsuja,kun oli saanu poika tyttöystävän.Niin Johanna kysy multa mitä noi on?smile_thinking.gifKerroin että kondomeja.Siihen Johanna:Mitä niillä tehään?Ja minä siihen että puhutaan myöhemmin!!!Elikkä lykkäsin 10-vuotiaalta moista tietoa.Tosin Susanna oli kanssa olkkarissa,ja aattelin ettei sen tarvi ainakaan vielä tietääsmile_angel.gif....Ja ei Johkukaan ihan siinä iässä ole että tarttee tietää.Mutta kait se päivä tulee eteen,ellei koulussa kerkee ensin,tai jos likka muistaa kysyä myöhemmin..smile_eyeroll.gif
Muuta ei tullu sitten tehtyäkään..Laiskotteluks meni koko päivä.En ees jaksanu iltakahvia keittää,menin naapuriin senkin juomaan.smile_yawn.gif
Jospa tää selkä olis huomenna parempi ja jaksais vaikka imuroida ja pestä lattiat,pyyhkiä pölyjäkin tarttis ja pyykkiä pestä ja..ja..ja..
Oishan sitä hommaa.Voisin tietty lukea ohjelmalehdestä jos tulis hyviä smile_nerd.gifleffoja...Just.
Eiköhän  sitä  joskus voi vaan laiskotella.Eipä nuo siivoushommat karkaa mihkään.
Suokaa ystävät ittelenne LAISKOTTELUPÄIVÄsmile_yawn.gif keskellä viikkoa,mikäli mahista.
Meen nukkumaan!Se on MOsmile_wink.gif
27. maaliskuuta

HEH

VÄHÄN VITSIÄ...
KLIKKAA KUVAA TULEE ISOMMAKS...SIIS SE KUVA.
y1puuIL6g2XDzWscQrdnR2tc_lyeinkZzg-_cCR2 y1puuIL6g2XDzUSNNGkKZ_5GgTBFVinMSTln50Ch
y1puuIL6g2XDzWHE76NMqvSB2v3IclUk3aWvT4r6 y1puuIL6g2XDzVuESD9F0MqlbAZRRG_ErIoCU79i
y1puuIL6g2XDzXD3_QMGjYN18dUtcpibrJjE9aWu y1puuIL6g2XDzUGHYXPsuw70RB-1TRc4aN5upwSj

..

HIFK RULES !!!
VOITTI TAAS.....

Kaikki hyvin?

 Tuli hiukka paha fiilis.Kävin äsken jonkun spacessa..en nyt muista nimeä..anyway,hänellä oli ukkonsa  kanssa tullu ero kaiketi tän vuoden puolella.Viime vuoden puolella mies oli ilmottanu ettei rakasta enää vaimoaan...Aika kauheeta.
Sääliks käy ja kun vielä lapsia perheessä.
Ilmottaa nyt sillee ettei rakasta.Olivat yli kymmenen vuotta ollu yhessä.
En osaa sanoa oikein mitään.Tuli vaa paha fiilis.
 
Meillä menee niin mainiosti.Me ollaan Mikan kanssa oltu naimisissa elokuussa 14 vuotta!!! Ja meillä menee kaikinpuolin hienosti.Onhan tietty niitä joitain näkemyseroja ja siitä seuraavia kinoja.
Mutta, rakkautta on vielä molemminpuolin täysii...
 
Siitä sitten anopin synttäreihin.
Ne meni ihan mainiosti.Apua sain Katjalta ja Heliltä.
Julkinen Kiitos teille!
Ainoo epäkohta synttäreissä oli se että suurin osa porukasta lähti niin pian pois.Jättivät jalkeensä paljon ruokaa ja pullaa,keksiä ja kakkua.
Sitä sitten jäi ja paljon.
Boolikin maistu lopuille jääneille.Booli oli tehty 95% pirtusta..
Porukka meni ihan sekasin...Tarkotuskin oli että irrottelevat.Me karattiin Mikan kanssa pariks tunniks pois bileistä ja käytiin kavereilla,Myllypurossa.Pääs Susanna leikkimään Lauran kanssa.Muut lapset jäi Vaarille pelaamaan pleikkaria..
Sieltä tultiin sitten lähettelemään porukkaa kotiin ,jotta kun juhlat oli ohi.
Meijän piti Sunnuntaina käydä Ukilla ja Lathalla.Mutta olivat oksennustaudissa,joten jätettiin se kierros pois.Lähettiin himaan , että Mika kerkee ajoissa poikien futista vetämään.Ja yks autohommelikin oli sitä ennen tehtävä.
(Kun menivät ja siirsivät kelloa,,aikaa jäi tunti jonekkin...)
 
Voivoi,kello on jo 22:21 ja Suski palloillee hereillä!!Johannakin meinas nostaa metakan kun ei sais kattoa James Bond-leffaa!!Tonille kun suotiin lupa.Onhan se jo vähä isompi,tarttee antaa vähän etuoikeuksia.Saku meni kiltisti nukkumaan,,huuteli vaan että mun korvassa poksuu.Olivat tänään koko koulu uimassa Vesihelmessä Forsassa.Tais pojalla mennä vettä korvaan.
 
Mulla alko eilen selkäsärky!!!Tosta kankun päältä ottaaa.Ei voi kauan istua.Mietin mahtokohan johtua siitä kun oli korkokengät lauantaina jalassa.koko päivän ja tuli paljon seisottua.Automatka himaankin oli tuskaa,onneks Mika ajo.
Nyt on kanssa pirun kippee.Mulla oli suunnilleen vuos sitten samanlainen kipu ja olin saikullakin MTT:ltä 3 vkoa.Se oli kyllä kauheempaa.Toivon ettei samanlainen tuu nyt!!Toisaalta pari kertaa ennen "naistenpäiviä" ollu samanlaista,hiukka lievemmin...MAHTAA KIINNOSTAAA!!!
JUU!Ihan sikana....
 
TArttis varmaan lähtee rakkaan viekkuun.Meni jo nukkumaan ,kun taas koko päivän purkanu toisesta bilikasta osia toiseen.Ei olla paljon nähtykään,mitä nyt aamupäivällä kävi "kahvittelemassa" ja sitten kun pihalle tuli osia kiinnittelemään ,niin ikkunasta kattelin.
 
En ny ihan just vielä voikaan kun Suomi POP:ilta tulee Timo Rautiaista..Pakko kuunnella.Korvalaput korvissa huudatan!
 
Tossa kun kävin tuon kotiädin sivuilla,täytyy hattua nostaa immeiselle joka jaksaa pyörittää noin suurta huushollia ja tehä käsitöitä noin kamalasti.Mäkin aina innostun alottaa kaikenlaista,mutta en jaksa saattaa loppuun.No tänä vuonna kutominen ji noiden handuleikkausten takia.Ehkä tossa syssymmällä taas innostuu,eihän nuo langat mikskää mee.(mut mä meen...)Nukkumaan.ÖITÄ
23. maaliskuuta

..

          Tänä aamuna pakkasta -22 !
 
Aika kauheeta.Mä haluun että lämpenis jo ! Mulla kun on kylmä koko ajan.Nyttenki  on näpit ihan jäässä! Kahvikupilla yritän lämmitellä...Epätoivosta.Olis paljon helpompaa ,ku ulkona olis lämmin.
Onneks ei oo kauaa kun pääsee lomalle,tosin nsiellä on sitten kuitenkin joku vuoden ainoa sadehetki.Olihan kait Turkissa viime vuonnakin satanu joskus keväällä viimeks.Ja sillon kun oltiin siellä ,oli noin +40 astetta koko ajan.Voi kun kuulostaa lämpimältä...Tosin oli se pikkusen liikaa ,ku istuessakin vaan hikoili.Mutta,kun mulla on vilu.smile_cry.gif
 
Tuli justiinsa eilen mieleen,että en ole vieny noiden skidien passihakemuksia ineen!!
Tänää mentävä,jotta varmasti kerkee.Kait niissä 10 vuoden passeissa menee n.4vkoa.Ja ja...jos nyt on vaik "sesonki".
Mutta,eipä täällä "vorssan"seudulla oo niin kauhiast immeisii että ruuhkaa saatais.Tosin Forssa on kaupunki jossa on tosiaankin ruuhka.Täällä kun on mielipuoliset liikennevalot.Ne palaa ympäri vuorokauden.Siitähän "ibe-kuskit" aina burnaa.
 
Suski tossa kyllä jo sano ettei tänään sitten lähetä mihkää...Pakko repiä likka messiin,en voi sitä yksinkään jättää kotiin.Ja luulen että sen tarttee olla mukan jos passihakemus viedään.kait..
 
Kenties jatkan vielä iltasella.On niin paljon hommia vielä niihin anopin synttärijuhliin.Ja pitäs kai kotiakin siivota ja ruokaa laittaa???
 
Ja NYT pikkulikalle tuli nälkä! justiinsa kun tarvis lähteä.Vedätystä??
heips
22. maaliskuuta

Ihana pakkanen...

Voi Voi
 
Ei näy kevättä.
Meillä oli aamulla -17 astetta pakkasta!!!!
Talo&Koti-lehti tuli tänään ja siinä oli kiva pihaosio.Nyt taas olis fiilistä kuokkia tota maata tuolla ikkunan toisella puolella,mutta,sitten kun se oikeen sopiva ilma siihen on,niin ei vois vähempää moinen asia kiinnostaa.
Nyt siellä on ainakin puol metriä lunta,joten ei ihan heti pääse kuokkaa heiluttaa...
 
Eiköhän se kesä kuitenkin tule..vaikkakin vähän kestää.
 
Viikonloppuna olis sitten anopin 60-v.päivät.
Nyt olen tehny 4 jauhelihakiusausta pakkaseen ja vielä lohi-sellanen olis tehtävänä.Ja kakku.Pohja on redi,kun ei oikeen valmiimmaks voi tehdä.
Perjantaina sitten stadia kohti.
 
"hakkaa se,hakkaa se..." Kuuluu olohuoneesta !!
Pojat tuli kotiin ja pelaavat jotain kehittävää pleikkaripeliä.
Kuulostaa aika kauheelta"tää on hauska tää flat"...Just joo.
 
Taidanpa jatkaa taas toiste.
Heips
 
 
18. maaliskuuta

Töissä

Lie minne kadonnu kaikki kyläläiset,kun on niin hiljasta..taas.
Aina tulee sellanen hissukka päivä kun mä olen töissä.Tai sitten se vaan tuntuu siltä.
Ei täällä hiljasta ollu kun lapset kävi namipäivänamit ostamassa..Sillon kyllä mekkalaa oli.
 
Laitoin eilen sen hiirikarkottimen pistorasiaan ja yöllä kuulu hetken rapinaa.En ees seinää kerenny hakkaa kun se meni pois.Tai rapina loppu.En kyllä usko että se niin nopeesti toimis.Voi olla että kuukahdin uudestaan enkä kuullu vaan sen touhuja.
 
Suunnittelinpa tossa aikasemmin ruokalistaa anopin 60-vuotispäiville.Kallistuin helpon ruuan puoleen..kiusauksiin.Ne on niin nopsa ja helppo tehdä.Ja hyvää.
Olis ens viikonloppuna sellaset juhlat tiedossa.
Tänä viikonloppunakin olis ollu Vilin 33-vuotisbileet,muttei saatu äitiä lastenvahdiks,kun se on selkäkipuinen,ja Mikalla on yks autonkorjaus tännään.Jotenka ONNEA VILI 33 V. !!!Ei nyt päästy tulemaan,pitäkää lystiä! Ja niin varmaan teettekin.
 
Nyt tarttee mennä ottaa välipalaa: banaania ja viili.
 
Joten taas,seuraavaan kertaan.Se on moro!
17. maaliskuuta

Tänne mennään 6.5 :

Huoneisthotelli Fougere

Lapsiystävällinen ja viihtyisä huoneistohotelli rauhallisella alueella Alanyan länsiosassa. Hotelli käsittää kaksi rakennusta. Suurella allasalueella on kaksi uima-allasta ja lastenallas liukumäkineen. Hotellissa on myös ravintola, baari, tenniskenttä, pöytätennis ja biljardi. Maksullinen internetyhteys. Muutamana iltana viikossa on viihdeohjelmaa.

y1puuIL6g2XDzVQFugZ-Wy4an6rYO0P10MBOrAzO y1puuIL6g2XDzWcqPrqaCV3azOz4zbeRvnfYDWD3

Shoppailemassa...

Hellou
 
Oikein ihanan keväinen päivä tänään.Olis vaan tarttenu mennä ulkoilemaan.Vaan palelin niin kauheesti koko aamupäivä,ettei tehny mieli mennä ulos.Postia hakiessani palelin ihan kauhiast??En tiä oikso se sama kuume tulossa mikä suskilla oli viime viikonloppuna.Toivottavasti ei.Lupasin töihin mennä huomenna.Saa kauppias yhen ylimmääräsen vapaapäivän.Se kun ei kovin usein ole noita vapaapäiviä pitäny.Saas nähä malttaako huomenna olla pois kaupan puolelta...Muuten voisin lukita sen asunnon puolelle,mutta jos satun veskiä tarttee,se sattuu olee asunnon puolella...Joten ollaa kilttejä ja komennetaan vaa kauppiasta takasin kotiin!
 
Oltiin Mikan kanssa shoppailemassa.Tai oikeestaan se meni niin,että Mika shoppaili! Se osti paineilmakompressorin ja pari sälää siihen.Sitten peltisakset,sähkökynää,paineilmaletkua ja rautasahan.(siinä meni hyvää matkakassaa...Tosin harvoinhan Mika itelleen mitään ostelee,jos ei autoja lasketa..Hmm,aikas tuhlari tuo mun mies.Ostihan muuten eilen lenkkarit ja futiskengätkin..Hmmm.Tarttiskohan kiristää kukkaronnyörejä??Paitsi,se oli kyllä isännän ihan omaa tiliä..Eipä meillä ole koskaan ollu "omia" rahoja,ettei sen niin väliä.Hyvä juttu kun kerrankin ostaa kun tarvii.)
Mä en ostanu kun hiirenkarkottimen.Meillä kun on "seinänaapurina" jokin otus..toivottavasti hiiri,ettei sen isompi.
Viime yönäkin herättiin kun kauhee rapina kuulu seinän välistä.Paneelit ei kohta enää kestä sitä hakkaamista,millä yritän karkottaa tämän seinänaapurin.
Tässä yks ilta alko roskiskaapista kuulua kauheeta rapinaa,menin raottaa ovea ja hiiri tuijottaa mua nappisilmillään !Jos mulla olis ollu jotain kättä pidempää olis voinu kalauttaa,mutta oli vaa kaukosäädin käsissä,en sillä viittiny rupee sohimaan,en olis kaiketi osunu enkä uskaltanukkaa.On ne niin kauheita otuksia.
Ei niistä ole niin kauan kammoa,kun ei nää,mutta kun tuijottaa alkaa...huh,kauheeta.
 
Että sellanen perjantai.Eihän tuo kyllä vielä ohi.Kerkeishän sitä vielä vaikka mitä..jos vaa jaksais.
Moro
 
 
15. maaliskuuta

Hohhoijaa

Kevättä rinnassa.
Tein tänään matkavarauksen.Lähetään etelän island.giflämpöönsun.gif 6.5.
Viedään nuo "pikkuset" nytten, kun isot oli syssyllä.
(Ja nyt syödäänsmile_confused.gif puuroa ja makaroonia vaan ,jotta saadaan matkarahat kasaan...smile_wink.gif)
Äitikin lupas jo isoja tulla kouluun laittaa sen viikon.
 
Aamukin alko kivasti,Mika tuli aamuteelle ja vei noi laiskiaislapset kouluun.Hetken päästä Saku soitti että tänään on kaverin synttärit,tuo lahja...Minäpä kaapeista loihtimaan present.giflahjaa ja kaupalta pari namipussia.Ei ollut muistanu kertoa.
 
Mikakin on itteänsä "kouluttamassa" valmentajan tehtäviä.Mulla on täys työ saada tälle riiviöporukalle yökkäreitä päälle.Tai eivät nyt millään vaa laita niitä.Oikee raivoo tarvii..smile_baringteeth.gif
ääärghhhh!!!!
Just kohta pinna menee..Yks ilmotti juuri että on läksytkin tekemättä.
 
Tänäänkin on HIFK:lla peli Kalpaa vastaan ja aikas huonosti menny 5-5 oli viimeks kun kattelin.CanalSportilta kun tulee Ilves-Jokerit
matsi.Ja niin taitaa olla että Jokerit lähtee kesälomalle.
HIFK tuli nytten runkosarjan toiseksi.Saas nähä miten play-offeissa menee.
No anyway..Moro suraavaan kertaan 
 
 
14. maaliskuuta

HIFK jyrää...

Tänään matsi Tapparaa vastaan...Saas nähä kuin käy...
y1puuIL6g2XDzUEL_amVTwfiM-VjoyAUhHr0GqwX
13. maaliskuuta

:)

Moro
 
Oli kiva viikonloppu.
Oltiin kavereilla ja sinne tuliu toinenkin kaveriperhe.Meitä oli kuus aikusta ja seittemän lasta.Meiltä Toni ei lähteny mukaan,jäi kaverille yöks.Stadissa on kuulemma tylsää...No me aikuiset Otettiin "ilolientä" ja saunottiin.Lapset6 leikki ja katteli ohjelmia.
 
Lauantaiaamu oli aika hurja..Kun kaveri joutui heräämään poikansa kanssa jo kuuden aikaan aamulla.Ja me Mikan kanssa nukuttiin yläaulassa,MIHIN KUULUU KAIKKI MITÄ ALAKERRASSA TEHDÄÄN.Joten mun yöunet jäi vähiin.
Eipä kauheesti väsyttäny kuitenkaan.Nousin kaheksan aikaan,samaan aikaan kun Susanna kuuli että Laura ja Venla on hereillä, todeten etten saa enää nukutuksi ja levostakaan ei juuri ollu iloa...Kun Mika nukku.
 
Susannalla oli yöllä kuumetta joten tuli meidän patjalle nukkumaan.Reppana.Aamulla ei ollu enää???Outoa.
 
Lähettiin lauantaina viemään lapsia pomppulinna-paikkaan.Myllypuroon.Siellä ne pomppi kaks tuntia ja oli ihan hikisiä ja janosia.Kivaa niillä oli.
Sen jälkeen mentiin itikseen pyörii,mutta eihä Suski ja Venla jaksanu kauheesti pyöriä kun oli just pomppinu kaks tuntii.
Me nähtiin Ukki ja Latha siellä.Ukki vei lapset hampparille mäkkiin.Me pyörittiin sitten Lathan kanssa kaupoissa.Eipä muuta tullu ostettua kun uudet kahvimukit.Maksokin vaan 50 senttiä kipale.
Takkia lähin ostaa,kun edellinen vuotaa höyheniä..koko ajan karvakato...
Eihän sieltä enää talvitakkeja löytäny,kait jostain ois hiffanu,mutta enpä mä eksyny niihin kauppoihin.Mikakin yritti löytää ittelleen nappiksia,mutta kausi ei ole alkanu vielä,ei sekään niitä saanu hommattua...Joten,eipä olis tarvinnu käydä Itiksessä ollenkaan,kun ei se mikskää ole muuttunu.Kauheesti oli ulkomaalaisia liikkellä.Se on ihan outoa,kun tottunu että Forsassa ei juuri muita nääkään kuin aitoja Hämäläisiä!!!
 
Voi että kävi ärsyttää eilinen formulakisa.Tai lähinnä tämä kolmoskanavan selostajan hehkutus Nico Rosbergista.En ymmärrä?Jätkä ajaa "Hitlerin" lipun alla ja siitä hehkutetaan kun se olis suomalainen!!KAukana Suomalaisuudesta!!Perkele!
Voipi olla että jätän formulan kattomisen ihan ton turhanpäiväsen hehkutuksen takia..tai katon äänettömällä,koska eihän ne edes tunnu välillä tietävän mitä puhuu.Tai huomaa mitä on tapahtunu ennenkun se lukee ruudussa.Tyhmää..
 
Toni tuli justiinsa kotiin ja oli kaupalla käyny tekemässä pullohommat,osti itelleen jauhelihapaketin.Paisto sen ja nyt syö pelkkää jauhista,se on kuulemma niin hyvää...Mielenkiintosta...
 
Johannna soittaa koululta ja pyytää hakee,joten moro.
 
 
6. maaliskuuta

Taas lähempänä kevättä .

Olipas päivä.
Tuli kaadettua varmaan tuhat kuppia kahvia...No ei ihan.Hyvä päivä oliskin ollu jos niin paljon olsin joutunu kaatelemaan.Muttei ihan juu.
Juotuakin kahvia tuli niin paljon asiakkaitten kanssa turistessa,ettei kotona olisi tarvinu juoda,mutta kun naaburi tuli kyläilemään tarttihan sitä vielä kupponen ottaa.
Kuulin asiakkailta joita en ole aikoihin nähny tän sairaslomani takia,että on olluna ikävä...Kivaa olla kaivattu.
On mukava palata töihin.Sitten ens viikolla...vasta,onneks..Ei vaan kyllä tässä jo mielellään palailee töihin.Ihan jo mielenterveyden takiakin.
 
 
Myytiin sitten Mazda tänään.Mun auto..smile_sad.gif
mutta eipä se paljon mieltä sureta,saanpahan ajella Oldsilla...smile_teeth.gif
Mieluummin sillä kun nipponilla.
 
Transittikin on ollu kovin kysytty auto.Varmaan menee sekin ennen viikonloppua..Toivottavasti.Tai toisaalta eipä sillä kauhee kiire ole kun naapurin siskon muutto tarttis hoitaa sillä vielä perjantaina.
Eipä sen kummosmpaa lähen nukkumaan.Tarvii kaupalle mennä aamulla, kun kassajärjestelmän koulutusta olisi.
Jotenka heissulivei ja hellät fiilarit.. 
5. maaliskuuta

Tuli vaihtokauppa

Meillä on nyt semmonen sedan jenkkimobiili.Laitoin tai oikeestaan,laitan kuvia tohon albumiin.
Se on OldsMobile Delta 88 vuosimallia 1979, 5.0 koneella.
Että semmosta.Moro seuraavaan kertaan.
 
 
 
y1puuIL6g2XDzXt416isNh6piGgS0l8R25D5x7Di

SEMMOTTA

smile_sad.gifEn sitten ottanutkaan enempää kun sen yhden...
Ei jaksanukkaan.Lämmitettiin sauna ja kattottiin vaa töllötintä.
Niin ja Mika teki historiaa...se oli netissä varman pari tuntia!Ja se on sille pitkä aika.Mika onkin jo pari päivää viettäny aikaa tuolla nettiauton sivuilla.Käytiinhä eilen hakemassa perheeseen uusi "jäsen".
FORD TAUNUS 1.6 farmari vuosimallia 1982
Se on hieno ja katsastuskin on ihan ok.Ollu melkein alusta asti yhdellä .Ja pidetty hyvin.
tosin vuosimalli olis saanu olla vaikkasta 1975.Sillo se ois vielä hienompi.Mutta onpahan TAUNUS.Se tulee lähinnä firman käyttöön.Laitettiinkin Transu myyntiin.
Joo ja kerään tällä tekstillä lukuisia lukijoita...smile_tongue.gif
 
Kohta lähetään kattoo yhtä OldsMobilea Karkkilaan,Josko vaihdettas tuo meitin Buikki siihen.Mutta ,siitä kerron sitten jos vaihdettiin.
 
Huomenna taas kaupalle duuniin,tai no ei oikeesti töihin.Vaan kun on Tarmonpäivä huomenna ja  meillä kaupalla tarjotaan sen kunniaksi kahvia ja pullaa ym.Tarttee mennä kahvia keittelee ja tarjoilee.Että menkäähän Tarmokauppoihin siellä pitäs olla kahvitarjoilu.smile_wink.gif
 
Vieläkin hiukka kummittelee tuo biletys mieltä.On se vaan kumma juttu.Kai tarvii vetää pää niin täytee ,että on kunnon darra aamulla smile_sick.gif,eikä toiste tee mieli moista oloa.Kun meinaa viimeks otin,nukuin niin pitkään etten kait huomannu että oliko kankkunen.
 
Huomenna sitten taas alkaa koululaisten urakka.Hiihtoloma on ohi.Ois kyllä itekin mieluusti jatkanu hiihtolomaa...Tottuu tuohon ettei aamulla tarvi herätä ennen kasia.No,kait se kohta kesäloma jo tulee.Tuntuu että aika menee niin nopsaa ettei perässä pysy!
Nyt tarvii lähtee Forssan suuntaan ottaa kaksi urheilijaa (saku ja mika on futisharkoissa) kyytiin ja mennä kattoo autoa..
Heippa!
 
 
 
4. maaliskuuta

KOFF

KOHTA SIHAHTAA EKA
 KOFF...
 
LYSTIÄ LAUANTAITA KAIKILLE!
3. maaliskuuta

Janottaa....

Omituinen olotila..tahtoo baariin.Taikka johkin bilettää.
Kutsuja otetaan vastaan smile_wink.gif
 
 
Tosin eipä sitä nyt voi mihkää lähtee.Tuli Sakulle kaveri yökylään ja aamulla tarttis olla matkalla Parkanoon hakemaan yhtä autoa...mutta jospa olotila ei ole huomenna ohi menny...Ja tuskin on,kun se on jo toista viikkoa kestäny smile_teeth.gif
 
Juupa juu.Tarttee ilmootella kuin viikonloppu sujui ,että pääsinkö bilettää...
heippa seuraavaan kertaan.